Wie zijn wij


Ik ben Roelfien. Ik ben 35 lentes jong en gelukkig getrouwd met de leukste man op de aarde, Ton!

Samen hebben we twee jongens. Thomas en Roan.
Jongens met een heel eigen karakter en met hun eigen pieken en dalen.
Of misschien ook wel de grootste spiegels ooit!
Ik ben veel te zwaar. Dat komt mede door de PCOS.
Ik werk hard aan mezelf. Zowel om af te vallen als om sterker te worden naar de buitenwereld toe. Hierbij kom ik mezelf regelmatig tegen!

Om mezelf nog beter te leren kennen, schrijf ik veel en jij kan een kijkje in mijn leven krijgen op deze manier. Ik hoop je getuige te maken van een geweldig groeiproces! (eehh, afvalproces… 😉 )

Hallo! Mijn naam is Rianne, ik ben 30 jaar en woon gelukkig samen met mijn partner en 2 geweldige kinderen. Ik heb een dochter Fleur van 4 en een zoontje Thijmen van 2. 
Ik werk op een BSO, heerlijk kinderen om me heen! En in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn studie (gespecialiseerd pedagogisch medewerker) en ga graag hardlopen. En natuurlijk breng ik graag veel tijd door met mijn gezin!

Mijn naam is Roos.
Ik ben de nicht van Roelfien en verzot op gezond koken.
De afgelopen jaren heb ik mijn recepten en inspiratie gedeeld op mijn eigen site Roos Puur
maar omdat er zoveel dingen in het leven zijn die ik heel leuk vind heb ik de site tijdelijk offline gehaald.
Bloed kruipt waar het niet gaan kan en het woord stil zitten komt niet in mijn woordenboek voor.
Ik ben moeder van 3 kinderen in de leeftijd 15, 12 en 5 (ja ze zijn van dezelfde vader;) ), werk voor mijn geld als psychiatrische verpleegkundige en leef mij op dit moment helemaal uit bij “Gewoon Leuk Natuurlijk”, een bijzonder leuke locatie in Zoetermeer.
Ik doe nog even een master coaching studie ernaast, inspireer mensen om gezond te eten met mijn detox programma en sta dus heel graag in de keuken. Vaak prima met elkaar te combineren en soms is het een uitdaging om de balletjes hoog te houden.
Sinds ik zelf 4 jaar geleden mijn eetpatroon volledig heb omgegooid voel ik mij fitter, energieker en slanker dan ooit.
Ik zal jullie er in mijn blogs van alles vertellen over mijn eetpatroon, hoe ik het combineer en uiteraard hoe ik dit in mijn opvoeding integreer

Mijn naam is Bo Verhagen, 33 jaar jong en trotse moeder van Skylar, haha grapje dat is mijn hond.
Sinds mei 2016 wonen wij in Ridderkerk. Dit na heel wat gezwerf door het land, namelijk geboren in Rotterdam opgegroeid op Texel, vervolgens tien jaar in Gouda gewoond en na een tussenstop in Rotterdam Zuid terecht gekomen in Ridderkerk.
Naast mijn fulltime baan in een verfgroothandel run ik mijn eigen bedrijf als kapster..
Daarbuiten heb ik ook nog een sociaal leven en hobby’s, dus een lekker druk bestaan.
Mijn allergrootste passie is reizen en plan de volgende reis al als de ene nog moet beginnen. Verder ben ik druk met een healthy lifestyle, sporten en overleven als single dertiger.

Mijn naam is Anne, 47 jaar, moeder van 3 opgroeiende kinderen, woont samen in Groningen met haar partner en Bobby, de langharige Jack Russell. Ze werkt als toegepast psycholoog in een verpleeghuis, houdt van zingen, dansen en het leven in het algemeen. Soms even wat minder van haar kinderen.  😉

 

 

Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van deze leuke club?
Mail dan naar ladybos@gmail.com