Ampullen met caviaar als gezichtsverzorging

Ik mocht weer wat bijzonders proberen voor beautyandlifebycecilia! Dit keer kreeg ik twee ampullen met daarin caviar van Jean D’Arcel. Weer heel iets anders dan de Reviderm OPC handcrème van de vorige keer.

 

De beschrijving op het doosje was veelbelovend

”Geeft uw huid verloren energie en vitaliteit terug”. Het concentraat leidt tot een intensieve stimulatie van het revitaliseringsproces door een unieke combinatie uit kaviaarextract, zeebronwater en een hoog werkzame stof tegen rimpels. Het spant de huid en zorgt voor nieuwe elasticiteit en ondersteunt intensief de wederopbouw en de versterking van de huidstructuur.”

Dit leek me wel wat! Ondanks dat ik nog niet veel meer rimpels heb dan wat kraaienpootjes, was ik wel erg benieuwd naar hoe het voelt om kaviaar op je gezicht te smeren! Het idee klonk me heel luxe!

 

jean D'arcel caviar

 

Ondanks deze mooie uitleg in het Nederlands, was het even zoeken naar de Nederlandse uitleg over hoe je het moet gebruiken. Deze stond echt niet op het doosje!

Het stond wel in het Duits en Engels. Maar ondanks dat ik best goed Duits en Engels kan begrijpen, lukte het me nu even niet. Samen met mijn lief kwam ik er redelijk uit. Eerst het gezicht reinigen en dan de Caviar aanbrengen en dan een passende dag- of nachtcrème gebruiken. Het is alleen al bijzonder dat het in een ampul zat! Hierbij moest ik het bovenste stukje afbreken en dan kwam de Caviar eruit. Omdat het me niet duidelijk was hoe lang ik met een ampul kon doen, deed ik het allemaal maar in één keer. Dat past niet op mijn vingers, het liep er meteen tussendoor. Dus drupte ik het in mijn handpalm. Maar dat smeert helaas was lastig… Ik ben toch gewend om te smeren met mijn vingers.

 

jean D'arcel caviar

 

Het voelde wel heel lekker op mijn huid aan! Het luxe idee voelde wel zoals ik me het had voorgesteld.

Wel merkte ik dat mijn huid er erg vettig van werd. Maar ja, dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ik bijna geen rimpels heb, mijn vette huid. Voor mij is het, om die reden, niet voor herhaling vatbaar. Maar ik stel me wel voor dat, als je echt een droge huid hebt en meer rimpels, dat het een heel fijn product is! De ampullen kosten +/- €9,00 voor een verpakking met twee stuks.

 

Vinden jullie ampullen handig in gebruik?

logo1

Deze blog bevat producten uit een samenwerking, de inhoud echter is naar mijn eigen mening geschreven.

One thought on “Ampullen met caviaar als gezichtsverzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: