December in de dop.

Het is alweer januari!! December ligt al weer achter ons. Het nieuwe jaar is gewoon begonnen!
Hoe waren jullie feestdagen?
Hebben jullie ook zo genoten?
Wij hadden het heerlijk, maar stiekem ben ik ook wel blij dat ik vandaag de kerstboom weer kon opruimen.

We begonnen december heel gezellig. In alle rust vierden we op zondagmiddag al Sinterklaas.
We gingen uit eten bij Van der Valk. De jongens konden hier gewoon lekker rond lopen. Er waren 2 pieten die de kinderen vermaakten. Ideaal! Wat mij betreft doen we het elk jaar zo!
Het eten, een lopend buffet, was ook nog eens heerlijk! Ik zeg: Perfect!

Thuis maakten we Thomas zijn surprise nog even helemaal af en toen stonden er zomaar ineens twee zakken met cadeautjes voor de deur! Wat zijn onze jongens weer verwend! Ik had me nog wel zo voorgenomen om het klein te houden… Herkenbaar?

We lieten onze nieuwe konijntjes ook even kennis maken.
Maar ik heb Pip (de witte) snel weer bij Woezel weg gehaald! Eerst moet Woezel maar even geholpen worden. 😉

We waren lekker bezig met alle cadeautjes. Thomas had een huis van Electro gekregen. Wat een leuk ding zeg! Wel heel moeilijk, maar oh zo leerzaam!
Roan kreeg een robot. Die je zelf moet programmeren. Dat kan ik ook iedere moeder aanraden. Zo ontzettend leerzaam!

Op 5 december zelf was ik al vroeg uit de veren! Ik mag al een paar jaar helpen met het schminken van de Pieten. Het is altijd erg vroeg, maar zo gezellig!
Normaal ben ik er op school ook bij. Maar dit jaar moest ik gewoon werken. Nu hadden mijn gastkindjes mazzel en konden ze even bij Sinterklaas kijken. Dat was wel heel spannend!

Na een paar daagjes rust in de keet, was het nu toch echt tijd om de kerstboom op te zetten.
Deze kochten we dit jaar bij de Tuinland. Ik was er al snel over uit dat ik een Nordman wilde.
Ton was dit niet met me eens: “Er moet een ouderwetse Spar in huis komen. Die ruikt pas echt naar kerst en heeft een veel mooiere kleur. Ze zijn ook nog eens veel mooier van vorm. Zoals deze hier!”
Jullie raden vast wel wat voor bomen hij aan wees? Juist! de Nordman bomen!
Perfect schat! Jij snapt mij helemaal! 😉
Ik vond onze boom erg mooi geworden! Wat vinden jullie?

Halverwege december ging ik, samen met mijn moeder en zusje, een workshop doen bij Bloemig Cadeau. Dit mooie kerststuk hebben we daar gemaakt. Best goed gelukt toch?

Ik vind het heerlijk om zo creatief bezig te zijn. En in goed gezelschap helemaal!

Met mijn vriendinnetje dronk ik op een vrijdagmorgen gezellig een kop koffie. De winkels waren nog gesloten, dus we konden nog niet doen wat we moesten doen. Dus dit leek ons de perfecte oplossing. Gezellig was het in ieder geval wel!
Diezelfde avond deed Thomas weer een judo examen. Hij was er behoorlijk zenuwachtig voor! Maar wat deed hij het super! We zien zoveel verschil al met vorig jaar!

Zaterdag 16 december zijn we naar Groningen gegaan met de bus. Daar was het WinterWelvaart. Zo mooi, al die boten met die lichtjes! De jongens vonden het vooral leuk dat ze op de boten mochten kijken. Mocht je er nog nooit zijn geweest, het is echt de moeite waard!

De zondag hierna werd ik door mijn vriendinnetje mee uit eten genomen. Om mijn verjaardag nog te vieren. Onder het mom van: we hebben alles al wel zo’n beetje, doen we iets gezelligs. Anders blijft dat er toch snel een beetje bij. Deze keer gingen we naar een tapas restaurant; Catalana in Groningen. Waar we heerlijk hebben gegeten en helemaal bij konden kletsen! Ik had nog vrijkaartjes voor de film, dus na het eten gingen we door naar de film. Bad Moms. Wat een leuke film is dat!

Woensdag mocht ik weer naar NailsbySylvia. Het was pas de 2e keer dat ik bij haar was. Maar ik kan nu al zeggen dat ik het heerlijk vind om mijn nagels te laten doen! Ik kwam hier even helemaal tot rust. en ik vind het heerlijk om er mooi en verzorgd uit te zien! Dat is ook zeker gelukt!

Nu ik helemaal klaar was voor de kerst, kon mijn mini-vakantie ook beginnen!
Ik merkte wel dat ik er heel erg aan toe was. Maar volgens mij komt dat ook omdat je er naar toe leeft.
Wel kreeg ik deze week nog een heleboel cadeautjes van mijn gastkindjes en hun ouders. En ook van het gastouderbureau en van school kreeg ik wat leuks!
Ik voelde me zo ontzettend verwend! En ook zo ontzettend gewaardeerd. Ik heb minstens twintig keer tegen Ton gezegd dat het toch allemaal veel te gek is. Zo lief ook vooral!

De kerstdagen vierden wij bij onze ouders. Heel gemoedelijk zonder al te veel poespas. Heerlijk! Ik heb er echt van genoten!
Tussen de kerstdagen door heb ik in huis even wat dingen aangepakt. Zo hebben we samen de zolder eens even heel goed opgeruimd. En ook de eerste verdieping was wel aan een vuilniszak en een sopje toe. Heerlijk! Ik had er nu de tijd even voor.

Op de laatste vrijdag van 2017 gingen wij met mijn schoonouders nog naar de STAR in Stadskanaal. Vanuit Veendam met de stoomtrein. Ik woon samen met drie treinfanaten. Die hadden dan ook echt de dag van hun leven. En ik daardoor ook. 😉


 

Zaterdag zijn Ton en ik uit eten geweest in ons favoriete restaurant De Gasterie. Dat we met z’n tweeën uit eten zijn geweest was echt lang geleden. We kregen dit cadeau en we hebben er samen enorm van genoten!

Onze oudjaarsdag was heel rustig. we waren lekker met z’n vieren thuis. De jongens sliepen door alle knallen heen! Wat wij nog best knap vonden, aangezien onze ramen telkens bijna knapten door de knallen van het illegale vuurwerk bij ons voor het huis!
Om 00u waren de jongens wakker en hebben we samen geproost op het nieuwe jaar!

Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor het lezen van al mijn blogs en verhalen in 2017! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe trots ik daar op ben!
Ik hoop jullie nog heel lang te kunnen bijkletsen! Want ik heb nog zo ontzettend veel ideeën! En er gaat nog zoveel gebeuren bij LadyBos.nl! Daar ga ik binnenkort meer over vertellen.

Ik wens jullie nu dan ook alle goeds, gezondheid en geluk voor 2018! En vrede. Want dat heeft de wereld wel nodig.

2 thoughts on “December in de dop.

  1. Klinkt alsof je het jaar hebt afgesloten met een topjaar! Fijn!!

    En nu is het alweer 2018!!! Ben nu alweer benieuwd naar je volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: