Ik en mijn drukke leventje…    

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Rianne, gelukkig samen met mijn partner en samen hebben wij twee geweldige kinderen, Fleur van 4 en Thijmen van 2. Ik ben net een goede 2 maand van baan gewisseld, heb 14 jaar Xenos opgegeven om te gaan werken op een BSO! Ik werk hier momenteel gemiddeld 3 a 4 dagen (BSO dus zijn korte dagen) maar daarnaast volg ik nog wel een studie namelijk gespecialiseerd pedagogisch medewerker! En ja…. Ik ben nog een beetje zoekende naar de vaste structuur die ik graag wil!  

Zo denk je het weekend voor dat de scholen weer beginnen “heerlijk! Maandag begint school weer, we krijgen de 3 R’en weer terug en ik heb wat meer tijd voor andere dingen”. En toen was het maandag, broodtrommels klaar, drinkbekers klaar, wacht continurooster… dat moet in een apart tasje. Goed iedereen in de kleren, gegeten, haartjes gedaan, tandjes gepoetst, jassen aan en gaan… bijna bij de voordeur denk ik ineens aan die luizencape, die moet ook mee. En hup daar gaan we de eerste schooldag kan beginnen. Fleur kon ik super de klas in brengen niet huilen, niet aan mama hangen het ging super! Mijn kleine meisje word groot! Maar help! wat is die eerste week een ramp geweest wat slapen betreft! Volgens mij waren alle prikkels voor Fleur een beetje veel….. en ook haar broertje had er last van, want die had de hele week moeite met Fleur wegbrengen, hij had net 6 weken genoten van zijn extra speelvriendinnetje. Na een week lang gebroken nachten ging het vannacht eindelijk goed en ik duim dat we nu kunnen beginnen aan een beetje structuur.  

Want ja, ook deze mama wil structuur!

Ik werk nu aardig vaste dagen, heerlijk! Op maandag doe ik lekker de boodschappen voor de hele week (wat klinkt dat trouwens lekker burgerlijk!). Doe even lekker mijn ding in huis, samen met Thijmen natuurlijk en half 3 halen we Fleur van school. Maar goed zo fijn als de eerste dag voelde zo beroerd voelt alles nu 1.5 week verder! Ik wil ook kunnen zeggen van mijn avonden dit ga ik doen! Ik doe eens wat ik plan! Maar goed kids gooien alles nog even in de war… Ik wil dolgraag 3x hardlopen per week, maar dan moeten de kinderen op bed liggen anders word het chaos als ik net na etenstijd de deur uit ga om te gaan lopen en dan heb ik nog mijn studie die ik zoveel mogelijk ’s avonds probeer te plannen maar ja ook in dit geval moeten de kids plat liggen anders word ik afgeleid. Kortom…. We gaan zoeken naar structuur!

sandbox-1583289__340

Hoe ik ga proberen structuur te krijgen? Blijf mijn blogs lezen hoe het ons zal vergaan! En tips en trics zijn altijd welkom!  

Liefs,  
Rianne  

One thought on “Ik en mijn drukke leventje…    

  1. Goh. Wat is dat toch herkenbaar, maar daar heb he natuurlijk niets aan. Mijn complimenten heb je. Ik heb jullie ook opgevoed met orde en regelmaat, want daar pluk je als ouders de vruchten van. Ben trots op jullie❤😚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: