In de Spotlight; Prachtige Mama’s

Ondanks dat het behoorlijk stil is op de website van LadyBos.nl, ben ik achter de schermen wel heel druk met allerlei leuke ideeen! Daar ga je binnenkort meer van lezen!
Vandaag zie je alvast één nieuwe rubriek, en dat is: In de Spotlight!

Ik start deze nieuwe rubriek met een hele lieve blog-collega; Rachèl van Prachtige Mama’s.
Sinds ik zelf mijn eigen website in de lucht heb, heb ik ook heel erg veel lieve en leuke mensen ontmoet. Zowel offline als online. Rachèl is daar één van!
Wat een leuke en energieke vrouw is dat! Daarom plaats ik haar vandaag graag in de spotlight!

Rachèl is, zoals de naam van haar website al doet vermoeden, mama van twee prachtige kindjes!
Hier schrijft ze geregeld over. Daarnaast heeft ze een paar hele leuke gastbloggers die ook schrijven over het moederschap! Op een positieve manier allemaal!

Maar ook hele leuke DIY’s vind je op deze website. En dan bedoel ik niet van die hele moeilijke waarvoor je eerst de hobbywinkel moet leeg kopen, maar gewoon de simpele met een prachtig resultaat! Ik word er altijd nogal hebberig  van, haha!

Webshop

Daarnaast is Rachèl haar website nu ook aan het uitbreiden met een webshop.
En ik moet eerlijk zeggen, ga niet te lang kijken hoor! Daar wordt je nogal hebberig van! 😉

Van super mooie oorbelletjes tot sjaaltjes voor in je haar.
Van ringen tot armbanden.
Eigenlijk kom je bij Rachèl alles tegen wat ons als vrouw nog mooier maakt. Of in ieder geval voelen we ons mooier met een mooie sieraad, of niet dan?!
Helemaal mooi, dat deze leuke spulletjes ook niet heel duur zijn! (Maar ja, dat maakt het ook wel gevaarlijk hoor! Haha!)

De komende tijd zal de webshop nog verder gaan uitbreiden en ik ga Rachèl zeker in de gaten houden. Als ik jullie was, zou ik ook zeker even een kijkje nemen op de website Prachtige Mama’s.

Lijkt het jou nu ook leuk om eens in de spotlight op LadyBos.nl te krijgen, mail dan naar ladybos.nl@gmail.com. Wie weet sta jij de volgende keer op deze plek!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: