Liebster Award

Toen ik gisteravond, na Thomas zijn kinderfeestje met familie en vrienden eindelijk de boel aan de kant had, plofte ik languit op de bank. Eindelijk even de beentjes omhoog!
Zoals ik op zulke momenten meestal doe, zette ik de televisie aan (Ik keek naar Dance Dance Dance, voor wie het weten wil. 😉 ) en ik pakte ondertussen ook mijn telefoon erbij om te zien van wie we nog felicitaties hadden mogen ontvangen.
Mijn oog viel op een bericht aan mij persoonlijk.

Ik opende het als eerste en ik voelde trots, kippenvel, tranen en een brok in mijn keel.
Ton werd de dupe, uiteraard. 
Ik was genomineerd voor de Liebster Award!|
Ik las Ton voor wat het inhield. Samen waren we even heel trots.
We zagen het geld al bijna binnen stromen en Ton wilde al bijna ontslag nemen om alle fans hier uit de straat weg te houden. 😉

Maar wat houdt het eigenlijk in, om genomineerd te zijn voor de Liebster Award?
Ik leg het uit:
Deze award is in het leven geroepen door bloggers, voor bloggers.
Om precies te zijn de beginnende bloggers. Om deze even in het zonnetje te zetten. 
Als je genomineerd bent dan mag jij ook weer vijf andere bloggers nomineren. Vijf andere bloggers die jij de moeite waard vind. Het is dus wel ontzettend leuk dat iemand anders jouw blog de moeite waard vind om te nomineren, maar de champagne kun je misschien nog maar even in de koelkast laten staan. 😉

Ik ontving de nominatie van The Best of Bo, waarvoor heel veel dank!
Zelf ga ik ook weer 5 andere leuke mensen nomineren, waarvan ik vind dat jullie die absoluut moeten zien.
Maar eerst het volgende wat ik moet doen als genomineerde.
Het is namelijk de bedoeling dat jullie mij beter leren kennen.
Nu schrijf ik al behoorlijk persoonlijke dingen. Maar er zijn altijd nog wel dingen die jullie nog niet van mij weten. Daarom hieronder 11 feitjes over mij waarvan ik dus denk dat jullie die nog niet wisten:

#1  Ik een verschrikkelijke slaapkop ben en slaap het liefste minimaal 10 uur op een dag. Dat lukt natuurlijk bijna nooit met 2 kinderen. Dat frustreert me soms enorm…

#2  Ik een enorme stresskip ben. Dat zou waarschijnlijk niemand zeggen van mij, maar het is wel waar! Vooral doordat ik ook enorm perfectionistisch ben.

#3  Mensen denken dat het hier in huis altijd heel netjes is. Maar wat ze niet weten is dat, wanneer je een kastdeurtje open doet, de rommel er vanzelf al uit valt… (Echt waar!)

#4  Ik heel graag zing! Ik heb zelf een paar jaar zangles gehad in het verleden. En als het kon, dan zou ik dat graag weer doen. Zingen helpt mij om te ontspannen omdat ik mijn ademhaling zo beter onder controle krijg.

#5  Ik, gelukkig, een heel positieve instelling heb. Ondanks een paar fikse tegenslagen, blijf ik altijd wel ergens het zonnetje aan de horizon zien.

#6  Ik de oudste van drie kinderen thuis ben. Onder mij komen nog een broer(tje) en zus(je). Ondanks dat ik de oudste ben, ben ik wel de kleinste… Dat is dan wel weer jammer…

#7  Ik ontzettend veel van bloemen houd. Dat begon op de middelbare school. Ik ging naar het AOC Terra en daar koos ik de richting bloemsierkunst. Ik mag nog heel graag met bloemen werken, maar heb soms wel spijt dat ik niet verder die kant op ben gegaan… (mede door een stage waar ik eigenlijk alleen maar in de kelder bloemen mocht schoonmaken was ik er behoorlijk klaar mee!)

#8  Ik vroeger gitaar speelde. Ik heb een aantal jaren les gehad, maar ik heb het helaas nooit echt goed onder de knie gekregen. Nu staat mij gitaar, zonder snaren, in de woonkamer omdat ik er nog steeds geen afscheid van kan nemen…

#9  Ik heel erg bang voor slangen ben? Geen idee waarom… Maar als ik er één op de televisie zie, dan kijk ik ’s avonds voor de zekerheid toch nog even onder mijn bed…

#10  Ik, na mijn foute borrelnootjes verslaving nu verslaafd ben aan pure chocola met mint erin? Je weet wel, van die after eight chocolaatjes. Zo fout!!

#11  Ik mijn rijbewijs nooit heb gehaald. Ik heb heel lang rijles gehad! Ik vond het rijden ook geweldig en kon ook alles best goed. Maar die theorie… Die haalde ik niet… Na drie keer, met elke keer één fout meer, ben ik gestopt met rijlessen. Ik wilde me focussen op het laatste stuk van mijn opleiding en daarna heb ik het, helaas nooit meer opgepakt… (Omdat ik al snel op mezelf ging wonen, als snel met Ton ging samen wonen, al snel samen verhuisd naar dit mooie huis, al snel zwanger werd en we daarna veel andere plannen hadden en omdat we het daarna financieel niet meer konden. Het staat boven aan op onze lijst. Zodra het financieel kan wil ik zeker nog mijn rijbewijs gaan halen! Het lijkt me heerlijk om niet meer afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, de fiets of van anderen!

Ik ben wel benieuwd of jullie bovenstaande dingen achter mij gezocht hebben!

Nu mag ik, heel officieel, vijf andere bloggers nomineren.
Ik heb daar eens goed over nagedacht. Eigenlijk vond ik het niet eens zo heel moeilijk. In het afgelopen half jaar heb ik zulke leuke mensen (online) ontmoet!

#1 Lieve Evelyne van  lievelyne.be. Je schrijft zo ontzettend leuk over de dagelijkse dingetjes in je gezin. Altijd gezellig om je verhalen te mogen lezen!

#2  Janine van Vier Elk Klavertje volg ik nu ook al een poosje. Ze schrijft altijd hele positieve stukjes over onder andere het gezinsleven! 

#3  Cynthia van Een theelepel geluk schrijft regelmatig korte stukjes over de dingen die ze tegen komt. Ze bekijkt alles vanuit een andere kant en vooral heel positief. (Voor de oplettende lezers; ja, ze schreef ooit een stukje naar aanleiding van een blog van mij die haar bezig hield!)

#4  Christa, van Christa Schrijft volg ik ook al bijna zo lang als ik bezig ben als bloggen voor LadyBos.nl. Heerlijk vind ik de manier waarop ze met veel humor tegen de strubbelingen van het gezinsleven aan kijkt!

#5  Mooi Leven bij de Gans kan ook niet ontbreken in dit rijtje! Met prachtige foto’s uit de natuur,  beschrijft ze hele kleine dagelijkse dingen uit het leven en maakt ze nog mooier!

Gefeliciteerd lieve dames, met jullie nominatie voor de Liebster Award!
Ik zou nog wel veel meer bloggers willen nomineren! Maar ik laat het nu bij deze 5 mooie mensen! Misschien nomineren jullie wel weer blogs die ik hier vergeet!
(maar voel je niet verplicht!)
Neem vooral even de moeite om een kijkje bij ze te nemen!

Als laatste Voor de genomineerden, geniet van het moment net als ik! En ik hoop jullie nog lang te kunnen volgen!
(En dat jullie nog groter gaan worden!)

9 thoughts on “Liebster Award

  1. Gefeliciteerd!! Leuk om te zien dat je dan ook gewaardeerd word door mede bloggers!! Je bent ten slotte ook goed bezig!!

    En die weetjes, heel leuk!!

    X

  2. Haha wat ontzettend leuk om je beter te leren kennen! Dat van die deurtjes herkende ik tot voor kort ook wel! Het is nu gelukkig beter door mijn vele bezoekjes aan action en mijn liefde voor mandjes en doosjes 😉 Gouden tip: geef alles een vaste plaats en gooi het overige weg.

    Bedankt voor de nominatie! Heel fijn om je tell leren kennen !!

    Liefs E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: