Me-Time! Tips hoe je aan jezelf denkt

Ben jij, net als ik, ook altijd bezig?
Of ben jij iemand die elke week een uurtje inplant voor zichzelf?

Ik hoor dus helaas bij de eerste groep…
Helaas kom ik daar, elke keer weer, te laat achter.
Dus was ook mijn voornemen voor dit jaar, om beter aan mezelf te denken!

Maar hoe ga ik dat doen?!

#1 Als eerste moet ik een paar dingen stop zetten. Ik moet kiezen voor mezelf.
Ik heb daar echt heel lang over nagedacht, want ik vind alles wat ik doe zo leuk!
Alleen geven een paar dingen die ik doe me geen energie meer…
Dus daar stop ik dit jaar mee en zo hou ik weer meer tijd over voor mezelf.

#2 Daarnaast sport ik al ruim een jaar.
Dit doe ik twee keer per week in het zwembad. bij Active Movement
Eerst een half uur aqua fitness en daarna een half uur aqua spinning.
Ik krijg hier, bijna altijd ;), een heel hoop energie van!

#3 Als ik een dag vrij ben, dan luister ik heel graag naar muziek!
De radio gaat dan ook echt hard aan. De deur op slot zodat er niemand ineens achter me staat. 😉

#4 Sinds kort heb ik een nieuw uurtje voor mezelf. Ik laat me nu verwennen bij de nagelstyliste  NailsbySylvia. Ik kan daar echt even helemaal tot rust komen. En ik kom er nog mooi weer weg ook! Het is een uurtje helemaal voor mij alleen. Helemaal “Me-Time” dus!

#5 Als mijn agenda niet helemaal vol staat, dan mag ik ook heel graag lezen. Ik ga dan het liefst op tijd mijn bed in om daar te lezen. Nadeel is wel dat ik, sinds Roan er is, al na twee bladzijden in slaap val… 😉

#6 Eigenlijk is deze wel de meeste belangrijke. Gewoon een avond plannen met vriendinnen. Lekker uit eten of naar de film, of gewoon bij iemand thuis lekker kletsen. Na zo´n avond heb ik altijd het gevoel dat ik de hele wereld aan kan!

Dit zijn er een paar tips die mij helpen om mezelf niet te vergeten.
Hoe doe jij dat? Waar kun jij het beste mee ontspannen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: