Mei in de dop

Het is alweer juni! Wat gaat de tijd ontzettend snel als je het leuk hebt!
Mei was voor ons een fijne maand, we genoten vooral van het prachtige weer, van de bloemen die gingen bloeien en ook uiteraard van onze tuin. Mijn favoriete boompje bloeide deze lente extra lang door het mooie weer!

20170507_142506.jpg

We waren nog steeds heel druk in onze tuin, maar met resultaat! We hebben een prachtig plekje om te kunnen zitten! Het is meteen al mijn favoriete plekje geworden!
Maar het eindresultaat laat ik jullie nog even voor in spanning wachten. 😉 

Ook ben ik in mei voor het eerst begonnen met het maken van water-kefir.
Een drankje met heel veel gezonde pro-biotica. Het was even wennen. Maar het smaakte uiteindelijk heerlijk! 

Thomas mocht in mei weer examen doen voor Judo. Hij was er behoorlijk zenuwachtig voor, maar hij deed het super goed en ging met de gele band weer naar huis! Wat was hij trots!

IMG_20170512_185509_155.jpg

Diezelfde dag vierden we ook dat Ton zijn vaste contract heeft mogen ondertekenen. Dat was voor ons echt feest omdat hij al jaren in onzekerheid is wat betreft werk. Ook hij is dan super trots!
IMG_20170512_211609_699
Natuurlijk vierden we ook moederdag! Wat een heerlijke dag had ik! Wat ben ik verwend en wat heb ik een geluk dat ik drie van zulke leuke mannen om me heen mag hebben alle dagen!
Het taartje maakte Roan bij onze plaatselijke Jumbo. Maar hij vond het niet zo leuk om deze aan mij te moeten geven of met mij te delen. Gelukkig mocht ik toch nog een stukje proeven. 😉

In de laatste week van mei gingen we kamperen. Dit doen we ieder voorjaar met een groep vrienden. Super gezellig, en nu de kinderen groter worden is het ook heerlijk om even een beetje bij te komen van alle hectiek. Vorig jaar waren we nog met de tent, maar dit jaar leenden we de caravan van een oom en tante. Wat een heerlijkheid, zo’n caravan! Het sliep heerlijk en zo makkelijk dat je alles in de kastjes kwijt kan! 
Onze jongens hebben echt de tijd van hun leven gehad! Thomas zwom de hele dagen en Roan vonden we vooral op de “zandbult” of op de trampoline. 

Dus wij zijn klaar en opgeladen voor de nieuwe maand juni! Hopelijk wordt die net zo fijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: