Mijn 39ste verjaardag in Corona-Stijl, hoe doe je dat?

Het jaar is al weer bijna om.
En het was nou niet bepaald een jaar waar je U tegen zegt… Daar hoef ik vast met niemand over te discussiëren. Toch heb ik afgelopen weekend mijn verjaardag nog gevierd. En laten we eerlijk zijn, jarig zijn in corona tijd, dat is wel wat…

Ja, de meeste mensen zijn al jarig geweest. Dus zo bijzonder is het voor mij ook niet meer.
Toch zag ik erg tegen mijn verjaardag op!
In november jarig zijn vind ik al nooit leuk. Ook voor mijn ouders was het vroeger niet leuk.
Zo net na Sint-Maarten, zoals dit jaar tegelijk met de inkomst van Sinterklaas en vlak voor de hele drukke december maand.
Prikkel gevoelig als ik ben, is half november dus geen hele handige datum…

Na de laatste persconferentie had ik er echt de balen in.
Natuurlijk wist ik dat de maatregelen verder aangescherpt zouden worden. Ik zag de cijfers ook wel oplopen.
Voor mij was de persconferentie het moment waarop ik dacht: Klaar. Ik vier niets!

Toen iedereen nog vol goede moed was…

Toen Roan in april jarig was, was iedereen vol goede moed en werd Roan de hele dag door op zo veel verschillende manieren verrast! Ook ik stond elke keer weer met tranen in mijn ogen geroerd te zijn!
Hij heeft zo’n ontzettend. mooie verjaardag gehad!
Toch was het in september al heel anders. Nu mochten Ton en Thomas ook wel een paar mensen op bezoek krijgen weer. Dat kregen ze dan ook.
Ondanks dat dit maar een paar mensen waren, hebben ze zich ontzettend jarig gevoeld!

Toch viel het me op dat niemand meer extra moeite deed om de jarige in het zonnetje te zetten.
Gelukkig kon ik dit aan Thomas goed uitleggen en maakte zijn verjaardagscadeau het allemaal goed. 😉
Al vond ik het wel sneu voor hem. Iets met moedergevoel.

Verjaardag vieren

Nu is het dus november. We hebben net Sint-Maarten weer achter de rug en ook Sinterklaas kwam weer het land in. Al kregen we er dit jaar veel minder van mee, aangezien de jongens op dat moment ook naar hun wekelijkse scouting opkomst gingen, Ondertussen werd ik wel op allerlei verschillende manieren in het zonnetje gezet! En die had ik niet zien aankomen! Wat heb ik ontzettend veel lieve mensen om mij heen zeg!

Hoe was het dan voor mij om jarig te zijn? 

Dat was een dag vol voelbare liefde. En dat terwijl ik er zo geen zin in had!
Ik ben ontzettend verwend. Mensen kwamen weer cadeautjes bij de voordeur leggen en ik kreeg zelfs kaarten over de post! Ik kreeg ontzettend veel lieve appjes en nog veel meer lieve felicitaties via alle social media. 

Is het dan heel anders dan voor de Corona?
Ja. Natuurlijk. Waar we anders het huis vol visite hebben, was het nu behoorlijk leeg natuurlijk.
Al had ik wel een heel klein beetje visite hoor. 😉
Maar. logischerwijs, heel anders dan een jaar geleden bijvoorbeeld. Zoals je hier kunt lezen.

Waar ik het een jaar geleden nog moeilijk vond om richting de 40 te gaan, kijk ik er nu wel naar uit, gek genoeg.

Toch zal ik dit niet snel vergeten. Wat ben ik verwend, ook door mijn drie mannen!
En dat doet alles verder gewoon helemaal vergeten!
Voor mijn verjaardag kreeg ik een prachtige stoel, die al een hele lange tijd op mijn wish-list stond!
En ik weet dat Ton de stoel vreselijk vindt, dus dat was een extra leuke verassing! 

Hoe hebben jullie alle verjaardagen gevierd dit jaar?
Heb je het gevoel dat je veel gemist hebt?
Ik ben er wel heel benieuwd naar!

4 thoughts on “Mijn 39ste verjaardag in Corona-Stijl, hoe doe je dat?

  1. geloof dat ik de laatste nedelander was die haar verjaardag nog gevierd heeft al zat de klad er de zondag erna, toen ik het met jullie vierde, al aardig in en er werd over niets anders gediscussieerd en toen om 17 uur het bericht binnenkwam dat de scholen gingen sluiten was hier de feestvreugde dan ook totaal verdwenen en ging ieder huiswaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: