Moederdag cadeautjes

Wat is jullie favoriete Moederdag cadeautje?
Voor mij staat met stip op nummer 1 toch nog altijd de knutsels van de kinderen.
Ze doen er altijd zo hun best op en moeten zoveel moeite doen om het geheim te houden tot Moederdag zelf. Daar hou ik echt van!

Maar verder hebben wij hier thuis deze dag toch ook uitgekozen voor een extra cadeautje. Net als vaderdag. Tja, wij houden gewoon van cadeautjes. 😉
Maar waar ik altijd al maanden aan het nadenken ben wat ik voor vaderdag ga kopen, heeft Ton nooit enig idee wat hij gaat kopen. In het ergste geval laat het het aan mij over om zelf iets te kopen of bestellen. Als ik dit weiger, dan moet ik tot ik detail zeggen wat ik wil, waar het te koop is en het liefste ook nog waar het in de winkel staan.

Dus bij deze mijn lijstje met wat ik graag zou willen krijgen. 😉
Waar ik het meestal precies weet, kom ik dit jaar niet echt tot een keuze…
Wil ik iets voor de tuin omdat we zo druk zijn met het maken van een prieeltje en ik dit straks heel gezellig wil aankleden, of wil ik een boek of toch liever een sieraad.

Ik ben het internet, de folders en de winkels eens gaan bekijken en kwam tot het volgende lijstje:

# Al maanden staat het kookboek van Natalies Keuken boven aan op mijn lijstje. Op de een of andere manier stel ik het kopen van dit boek steeds uit. Dus het zou een leuk cadeau zijn voor Moederdag!
Screenshot_20170508-100456.jpg

# Ook heb ik al jaren een mooi “moedersieraad” op mijn wensenlijst staan. Ik heb er de afgelopen weken weer een heleboel bekeken op het internet. Maar ik kan geen keuze maken. Wil ik een ketting of toch liever een armband met bedels!

 

# Iets voor in de tuin dus. En om precies te zijn iets voor in ons prieeltje. Dat kan zijn een mooie canvas foto (speciaal voor buiten) aan de muur of een ander leuk ding voor aan de muur.
Screenshot_20170508-100817

Krijgen jullie, naast de knutsels, ook nog een cadeautje? Of doen jullie daar niet aan?
En wat zijn zoal je wensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: