Online hebbedingetjes bestellen

We doen het, denk ik, allemaal. Online spullen kopen.
Wees eerlijk, het is ook wel heel handig om de deur niet uit te hoeven!
Een paar weken geleden kwam ik in contact met Koopjesaap.nl. Een soort AlliExpress, maar dan een Nederlandse website. Hier kon ik hele leuke “hebbedingetjes” uitzoeken!

En dat ook nog eens voor kleine prijzen!
Ik was wel heel benieuwd hoe ik het nu thuis zou krijgen. Keurig in een doosje, of net als de Chinese websites in een plastic zakje, helemaal verkreukeld.

Koopjesaap is een website die wel vergelijkbaar is met sites als Ali. Maar dan toch wel minder kolossaal. Het is ook fijn dat er een Nederlands team achter zit. Dat is makkelijk wanneer je vragen hebt. De site is ook overzichtelijk.
De prijzen voor deze “hebbedingetjes”zijn net iets hoger dan de andere genoemde sites. Maar dan heb je ook het Nederlandse team achter je staan.
De levertijd was in mijn geval 3 weken. Ook een stukje sneller dus dan de andere genoemde sites.

Altijd weer verrassend!

Ik kreeg drie dingen opgestuurd. Als eerste kreeg ik de simpele citroen spray thuis. Het zat inderdaad niet in een doosje en het kwam wel uit een Aziatisch land.
Maar handig is het wel, je draait de citroen spray in de, doormidden gesneden, citroen en sprayt de citroen sap over je vers gemaakte salade heen, of over je vis. Ideaal en geen geprik aan je vingers! (Het prikt bij mij altijd als ik een citroen uit pers… Bij jullie ook toch?!) Het citoen spraytje zuigt zo alle vocht uit de citroen, of uit de limoen. Een stuk gemakkelijk dan zo’n halve citroen uit moeten knijpen!
Of, waar het ook handig voor is, direct op je muur in de douche! Zo kom je ook makkelijk van je kalk af!

 

Daarna kreeg ik, een paar dagen later, een spiraalsnijder en een (en daar moest ik even naar zoeken) een mooie roze opvouwbare trechter!
Ook dit zat weer in plastic zakjes en kwam uit een ver-ver land. 

 

De spiraalsnijder dat is wel wat! Leuk om voor de jongens de aardappels op deze manier klaar te maken! Het kan ook makkelijk in de airfryer en hoeft dus niet perse in de vette olie.
Ook de jongens zelf vonden het reuze grappig om het eens uit te proberen!
Je snijdt de aardappel helemaal rond, waardoor je een spiraal krijgt. Deze heb ik, zo lang mogelijk uitgerekt, in onze airfryer gedaan en hierin gebakken. Zo hadden de jongend een feestje op hun bord!

Achter in de kast…

De opvouwbare trechter, dat is denk ik vooral handig op de camping, maar daar komen wij zelden. Of wanneer je nog wel eens olie of iets dergelijks wilt overgieten in een ander kleiner flesje.
Ik heb de trechter geprobeerd te gebruiken toen ik zelf gel ging maken van lijnzaad. (Ja echt! Binnenkort meer hierover!) Het leek me reuze handig om het daarbij te gebruiken, maar de trechter is zo klein, dat hij eigenlijk al door de opening van het kleine potje heen viel. Een echt “hebbedingetje” dus, die waarschijnlijk ergens achter in de kast zal belanden bij mij…

Het was voor mij zeker leuk om hier bij Koopjesaap ook eens iets te bestellen!
Ik ben absoluut vriendelijk geholpen bij mijn vragen.
Maar of ik er de meerwaarde van in zie, ik weet het niet…
Misschien wel voor een verjaardag wanneer ik het budget zo laag mogelijk wil houden!

Bestellen jullie wel eens “hebbedingetjes” online?
En had je daar achteraf spijt van, of was je er juist heel blij mee?
Laat het weten in een reactie, ik ben heel benieuwd!

4 thoughts on “Online hebbedingetjes bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: