Review: Revlon foundation

Er staan nog een paar super leuke reviews op de agenda!
Waaronder deze Revlon foundation van Blisso. Wat ik er van vind, dat schrijf ik vandaag op.

Ik koos voor de neutrale kleur. Fijn dat er ook een neutrale kleur is, want het verschilt bij mij nogal eens, qua kleur in mijn gezicht. Ik verkleur snel in de zon, maar mijn gezicht tekent ook heel snel als ik moe ben of gestrest.

 

 

De foundation zit in een fijn glazen pomp flesje. Als ik één keer pomp, heb ik al snel genoeg voor de helft van mijn gezicht, maar ik kan ook heel makkelijk wat minder pakken.

Makkelijk in gebruik

Ik verdeel de foundation op mijn gezicht met een sponsje of met een foundation brush. Dit gaat heel makkelijk. De Revlon foundation is vloeibaar en daardoor makkelijk te verdelen over het gezicht en past zich goed aan.

Voor
Na het opbrengen van de foundation

 

 

 

 

 

 

 

 

De kleur ben ik heel tevreden over! Waar ik dus al snel een te donkere of te lichte kleur heb, ben ik over de Revlon erg tevreden! Het ziet er niet uit alsof ik een foundation draag, maar mijn gezicht is wel mooi egaal.

Fijn gevoel

Mijn conclusie is dat het een erg fijne foundation is, die fijn en makkelijk in gebruik is. Hij heeft een goede dekking, zonder dat ik het gevoel heb dat ik mijn gezicht in de plamuur heb. Ook de rest van mijn make-up kan ik hierna mooi  aanbrengen.

 

 

Ook blijft de foundation goed zitten. Zelfs met het warme weer van de afgelopen tijd! Daarnaast kon ik het mooi testen op een bruiloft. Aan het einde van de avond zag mijn gezicht er nog altijd mooi egaal uit!

Wat gebruiken jullie voor foundation? Of gebruik je liever helemaal niets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: