Review; Teatox

Het is alweer even geleden dat jullie iets van mij lazen. Zat ik dan stil? Absoluut niet!
Achter de schermen was ik met van alles en nog wat bezig!
Onder andere met het testen van de Teatox!

Teatox is een verse thee met alleen maar natuurlijke ingrediënten!
De thee maak je klaar met een thee-ei. Het zijn geen theezakjes dus.
Het is de bedoeling dat deze thee je gaat helpen bij een gezondere leefstijl, helpt je lichaam te ontgiften en de stofwisseling te stimuleren.

De thee kreeg ik van  de detoxshop.nl. Ik mocht dit 30 dagen proberen. Om eerlijk te zijn was ik vooraf wel wat sceptisch. Want wat zou een thee nu helpen?
Maar ik moet zeggen dat ik wel hele positieve dingen merkte aan mijn lichaam, toen ik deze thee dronk!

Zo merkte ik de eerste week duidelijk dat mijn lichaam duidelijk aan het “ontgiften” was.
Na een aantal dagen werd mijn buik rustiger en voelde ik me ook aanzienlijk minder opgeblazen.
Ook merkte ik dat mijn toiletgang (sorry!) veel regelmatiger was.  
Mijn energieniveau werd ook duidelijk een stuk beter. Dit had ik echt niet verwacht en was een fijne bijkomstigheid van de thee!

Meestal merk ik pas na twee weken iets…

De thee kun je online bestellen voor 15 dagen of voor 30 dagen. Ik koos bewust voor de 30 dagen omdat ik vaak merk dat ik na twee weken pas net iets begin te merken. Daar was ik nu heel blij om, zo kon ik echt nog even een paar weekjes genieten van de extra energie.

Er zitten alleen maar natuurlijke en krachtige ingrediënten. Je krijgt een thee voor de ochtend en voor de avond. Deze hebben allebei hun eigen speciale ingrediënten. Zo zit er in de avond thee valeriaan waardoor je heerlijk slaapt!
Verder zit er in de avond thee:  Appel, Verbena, Balsem, Natuurlijke Smaakverst­erker (Sinaasappel – Mandarijn), Sinaasappelschil, Hopblader­en, Tulsi, Marigold, Vrouwenmantelkruid, en Bonenkruid.
In de ochtend thee vind je: Groene thee China Gunpowder, Citroengras, Mate groen, Natuurlijke Smaakversterker (Citroen – Abrikoos), Witte Thee Mao Feng, Zwarte Thee Golden Yunnan OP, Citroenschil, Mallow kruid, Paarden­staartkruid, Paardenbloem, Groene thee Matcha, Spirulina en Guarana.

Ik ben steeds meer tegen ingrediënten met enge namen… 

Al met al geen gekke namen, maar gewoon fijne ingrediënten uit de natuur.
Dat vond ik wel een erg fijne bijkomstigheid omdat ik toch steeds meer tegen al die enge ingredienten ben… Je lichaam moet toch veel moeite doen om dat te verwerken. En dat is gelukkig bij deze thee niet het geval en dus kan je lichaam de energie aan jou geven!

Er zijn verschillende Teatox pakketten te koop. Op de site kun je zien welke soorten thee er nog meer zijn, neem vooral eens een kijkje!

Deed deze thee ook wat meer, dan energie geven en een goede nachtrust?
Helaas, mijn gewicht was bijna gelijk aan het moment dat ik begon. Ook de centimeters die eraf waren, zijn niet noemenswaardig…
Zou ik deze thee dan nog eens in huis halen? Ja!
Ik voelde mij zeker opvallend beter!

Zouden jullie ook wel zoiets proberen? Of heb je dat al gedaan?
Ik ben dan benieuwd naar jullie ervaringen! Laat het me in een reactie weten, gezellig!

 

One thought on “Review; Teatox

  1. Ik zou dit niet zo snel zelf proberen, vooral omdat het redelijk prijzig is en ik niet per se geloof dat het heel veel meer doet dan bijv. gewone groene thee… Maar als je je er lekker bij voelt is dat altijd fijn! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: