September in de Dop

Het is alweer oktober mensen! Oktober!
We gaan al duidelijk weer richting de winter en daarmee ook richting de meest drukke periode van het jaar.
Maar eerst blik ik nog even terug op september met jullie. 

September is voor ons de start van de meest drukke tijd van het jaar. Pas in januari wordt het weer rustiger.
Natuurlijk doordat het nieuwe schooljaar net weer is begonnen. Dit is hier normaal de tijd waar ik bijna dagelijks bij de juf of meester mag komen. Maar dit jaar lijkt het goed te gaan! *klopt het af*

We begonnen september met Ton zijn verjaardag. Dat vierden we dit jaar niet heel uitgebreid, maar wel heel gezellig!

Tussen de verjaardag van Ton en Thomas in, kiezen we er meestal voor om het zo rustig mogelijk te houden hier. Dus zo min mogelijk afspraken en in het weekend gewoon even lekker helemaal niks.

Zoals jullie vast hebben meegekregen, bestaat LadyBos.nl nu al een half jaar! Het is niet veel, maar ik vond het wel een feestje waard!

Dat er hier in het weekend een stoomtrein van meer dan 100 jaar oud, dat was groot nieuws hier in huize Bos! De liefde voor treinen is hier groot. (Als in: modelspoor, legotrein en duplotrein)
Daarom hebben we dan ook twee dagen langs het spoor hier gestaan. Gelukkig is dat bijna naast de deur. 
Ton is nog met de jongens naar Stadskanaal geweest. Zo mochten ze ook nog in deze stoomtrein een kijkje nemen. Net als in andere treinen. Ze keken hun ogen uit en ik had even een momentje voor mezelf! Ook niet geheel onbelangrijk.

Het laatste weekend van september was Thomas alweer jarig. Hij werd 9 jaar!
Voor het eerst in jaren hebben we een ontspannen verjaardag gevierd met hem. Hoe heerlijk is dat!

In datzelfde weekend werd ik ook nog genomineerd voor de Liebster Award! Ik voelde me de koning te rijk! Tot ik eens even heel erg goed ging zoeken op Google. Desalniettemin, het was een hele eer om genomineerd te zijn!

Afgelopen maandag bleek Thomas ineens een losse tand te hebben! En het was niet eens de tand die al meer dan een half jaar recht naar voren staat! (die zit nog steeds los en daar mag niemand aan komen!)
Aan het einde van de avond had Thomas zijn tand al behoorlijk los en heeft Ton hem geholpen met het laatste zetje. De tand was er uit en we konden allemaal rustig gaan slapen! 😉

Al met al was september een fijne maand voor ons!
Op naar oktober!

Hoe was jullie maand?

One thought on “September in de Dop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: