Ik stel jullie voor aan Bo!

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-content/plugins/wp-banner/banner.php on line 270

Hallo allemaal,
Mijn naam is Bo Verhagen en ik mag als gastblogger een maandelijkse blog plaatsten.

Even kort iets over mezelf. Ik ben 33 jaar jong en woon samen met mijn hond Skylar in Ridderkerk. Ik kan wel zeggen dat ik nogal een druk baasje ben want naast mijn fulltime baan in een verfgroothandel heb ik ook nog mijn eigen bedrijf als kapster. Dat laatste doe ik in de avonturen en in het weekend bij de mensen aan huis, maar heb ook een kleine salon in mijn huis.

Buiten dit alles heb ik ook nog hobby’s en een sociaal leven, dus zeg maar gerust een lekker druk bestaan.

Hoe komt het dan zo dat ik nu hier als gastblogger terecht ben gekomen? Dat is eigenlijk heel simpel. Roelfien plaatste een oproep en ik reageerde omdat het mij erg leuk lijkt een samenwerking aan te gaan met iemand die het tegenovergestelde leven lijd dan ik . En voila hier ben ik dan.

Wat kunnen jullie een beetje van mij verwachten in de maandelijkse blogs? Dat zal heel uitlopend zijn. Van het plannen van mijn eerst volgende reis tot de voorbereiding van mijn eerste 10km hardlopen in April. Uiteraard zullen er werk verhalen tussen zitten met ups/downs en alles wat erbij hoort als je als single door het drukke leven gaat.

Om meteen met de deur in huis te vallen even dat hardlopen. Ik ben dus van plan 10km te gaan lopen in April. Dit is tijdens de marathon van Rotterdam en dan de business marathon om precies te zijn. De wat denk je? De business marathon houd in dat je als bedrijf mee kan doen en dan loop je met zijn vieren als estafette de hele marathon, hoe leuk is dat . Nou geen idee want ik ga voor het eerst mee doen. Vorig jaar deden collega’s al mee en ik was vooral terras. supporter (wat me bijzonder goed af ging) Dus ik met mijn grote mond heb iets te snel geroepen ik doe ook wel mee, en daar zijn we nu dan het trainen is begonnen. Tot nu toe valt het me mee, ben al 3 hele weken bezig met evy, en heb niet eens het idee dat ik dood ga. Voordeel 1 zullen we maar denken. Deze week zit lopen er helaas even niet in want ook ik ben geveld door de griep. Hopelijk volgende week weer verder, zonder weer op nul te moeten beginnen.

Voor nu laat ik het hier bij en hoop dat jullie met veel plezier mijn maandelijkse aanvulling zullen lezen.

Liefs Bo

Een gedachte over “Ik stel jullie voor aan Bo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *