Thomas leert typen bij TypeOlympics!

Thomas schrijft, net als ik, graag verhalen. Zo stond hij op school al eens in de finale bij een verhalenwedstijd! (dat is mij nog nooit gelukt hoor!)
Nu kreeg hij de kans om te leren blind typen bij TypeOlympics. Hij voelde zich helemaal trots!

Toen ik in contact kwam met TypeOlympics, was ik meteen enthousiast. Thomas heeft natuurlijk de juiste leeftijd hiervoor en vind het ook reuze interessant als ik een blog aan het schrijven ben: “jij kijkt helemaal niet naar het toetsenbord mama, en je typt zo snel!”
Dus nu kreeg Thomas de kans om ook te leren typen, net als zijn moeder!

Het is heel eenvoudig om een account aan te maken op de website van TypeOlympics. Ik kreeg meteen een bevestiging en Thomas kon ook meteen beginnen!
Een wereld van verschil met de typecursus die ik deed. Dat was nog op een ouderwetse typemachine! Whaa!!
Anyway, Thomas gaat het nu ook leren. Hoe leuk is dat!

Kindvriendelijk

Het programma van TypeOlympics is heel eenvoudig en onine.
Zo kunnen de kinderen meteen prijzen winnen als ze geen fouten maken of wanneer het heel snel gaat! Dat triggert Thomas wel om door te gaan en goed zijn best te doen!
De voortgang wordt automatisch opgeslagen. Ideaal voor wispelturige kinderen. 😉
De cursus bestaat uit 180 hoofdstukken. Dat klinkt heel veel, maar het zijn allemaal korte oefeningen. Vooral in het begin. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt natuurlijk!

Als er vriendjes op hetzelfde moment mee doen, dan kunnen ze elkaar ook nog opzoeken en tegen elkaar spelen. Voor nog meer uitdaging!

TypeOlympics is een typecursus die nog druk bezig is met nog beter worden. Zo kun je binnenkort ook als ouder de stand van zaken bijhouden in een app. Ideaal vind ik zulke dingen! Maar ook komen er binnenkort minigames bij. Waardoor het leren blind typen nog beter wordt en sneller gaat!
Ook voor de kinderen zelf komt er nog een meer overzichtelijke grafiek waarin ze zelf kunnen zien hoe goed ze het doen.

Apetrots

Thomas zelf is razend enthousiast. Iedere dag vertelt hij ook zijn juf nog even wat hij heeft geleerd en laat dit op school nog even zien. Vervolgens komt hij trots thuis om te vertellen hoe knap de juf hem wel niet vind. Om vervolgens meteen achter de laptop te willen om weer verder te gaan! 😉

Als moeder vind ik dit ook een fijne cursus. Ik kan hem goed helpen en zie dat de oefeningen ook niet te lang zijn, waardoor Thomas snel is afgeleid. 
Het is dus ook makkelijk om deze cursus even op te pakken, zo vlak voor het eten of misschien nog wel erna. 

Korting!

Lijkt het jullie als ouders ook leuk of zinvol om je kind een typecursus te laten doen? Of wil je kind zelf gewoon al heel graag?
Maak dan vooral gebruik van de speciale kortingscode: ladybos
Met deze code krijg je 10% korting via TypeOlympics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: